Hvordan foregår et møde

​Sådan foregår gældsrådgivning fra Finansielraadgivning.dk

Vi starter med at afklare dit behov, og vi får afklaret hvilke ting du lægger vægt på, hvilke holdninger du har til din økonomi, hvad du forventer at jeg kan levere til dig og hvilke krav du har til din fremtidige daglige økonomi.

Derefter skal jeg bruge nogen dokumenter fra dig. Alle dokumenter vedrørende din økonomi i dag, hvori selvfølgelig alle dine gældsposter fremgår, men også alle dokumenter vedrørende alle de andre aspekter af din økonomi. Det er ikke fordi at vi skal bruge meget tid på din pensionsordning, men det er vigtigt at vi sørger for at have alle aspekter med, når vi skal se på dine muligheder. 

Se her hvilke dokumenter jeg skal bruge.

Når jeg har modtaget dine oplysninger går jeg i gang med at gennemgå dem alle og eventuel hente yderligere oplysninger. Derefter sætter jeg en realistisk økonomi op, kontakter alle kreditorer og indgår de fornødne aftaler, ser på opsætningen af din økonomi og sikrer at vi får sat din fremtidige økonomi op, således at den er så overskuelig og nem for dig som mulig.

Nu er vi kommet til selve mødet. Her kommer jeg hjem til dig og gennemgår sammen med dig hvilke aftaler jeg har lavet, hvilken opsætning der passer til din økonomi, hvilke muligheder din økonomi rummer og hvordan din fremtidige økonomiske situation ser ud.

Efter mødet udarbejder jeg en samlet rapport på alt hvad vi har drøftet og aftalt, hvilken jeg sender til dig.

Hvis der er ting der skal ændres efter vi har mødtes, hvilket der sandsynligvis skal i forhold til opsætning af din økonomi, så er jeg med på sidelinjen indtil det er helt oppe at køre.

Bestil et møde ved hjælp af kontakt formularen nedenfor.​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​