Skriv til mig i dag for hjælp

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål.

KONTAKT MIG

Hvad skal jeg bruge fra dig inden mødet

​I forhold til at jeg skal kunne sætte mig ind i alle aspekter og dele af din økonomi, så skal jeg bruge en del oplysninger. Hvis det er en fælles økonomi skal jeg bruge alle dokumenter fra jer begge.

Nedenstående kan virke uoverskueligt, så for at gøre det så nemt og overskueligt som muligt, har jeg lavet en guide til, hvordan du nemt finder alle oplysningerne og hvordan du sender det til mig. Denne sender jeg til dig, så snart vi har startet en dialog op.​

 • Lønsedler, 3 seneste hvis der er afvigelser
 • Dokumenter på anden indkomst, f.eks. dagpenge, pension osv.
 • Seneste årsopgørelse fra skat
 • Forskudsopgørelse fra skat
 • Skattemappen, også kaldet R75
 • PBS oversigter fra det seneste år, eller et opdateret budget
 • Oversigt over konti, lån og kreditter fra banken – inklusiv rentesatser og ydelse
 • Oversigt over realkredit lån, fra PBS oversigt eller årsopgørelse
 • Oversigt over andre lån, fra PBS oversigt eller opgørelse fra kreditor
 • Pensionsoversigt fra pensionsinfo
 • Fuldmagt til at jeg indhenter yderligere information om dine pensionsordninger
 • Anslået værdi på aktiver, bolig, båd, bil osv.
 • Navne og fødselsdato på børn og om de er hjemmeboende
Home » Hvad skal jeg bruge fra dig inden mødet