Hvem er jeg

​Morten Nordahl

Uvildig finansiel rådgiver og stifter

HD (F)

Jeg har valgt efter 10 års ansættelse i bankverdenen at starte Finansielraadgivning.dk.

Jeg har været i flere forskellige filialer rundt om i hovedstaden og på sjælland, bla. andet som investeringsansvarlig i Hellerup. Det har givet mig et stort indblik i mange forskellige typer af økonomier, men gældende for alle har jeg set et behov for uvildig rådgivning i forhold til privat økonomi.​​

Det jeg primært, som finansiel rådgiver, ligger vægt på er forståelsen mellem mig og kunden, overblik og tryghed:

  • Det er forståelsen som jeg mener er hele udgangspunktet for at jeg kan rådgive bedst muligt, både udfra at jeg skal forstå hvad kunden ønsker at få ud af ens økonomi og hvordan jeg bedst kan formidle min rådgivning.
  • Med overblik mener jeg at ens økonomi er en del af vores liv, om man vil det eller ej, og økonomi kan skabe muligheder, men også være en begrænsning. Et overblik over hvordan man selv står økonomisk er nødvendigt for at se mulighederne og gøre økonomien til en medspiller og ikke en modspiller.
  • Tryghed ved økonomi er at vide at, økonomi ikke er noget man skal bekymrer sig om i dagligdagen, at når der kommer en regning så er der taget højde for den og at der står penge til at betale den. Livet er uforusigeligt hvilket desværre også altid påvirker ens økonomi, men ved at tage højde for alle forudserlige ting, og i en hvis grad uforudsigelige, så kan mange af ens tanker omkring økonomi bruges andet sted.

Kig lidt rundt på hjemmesiden og se hvad jeg kan gøre for dig.​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​