Skriv til mig i dag for hjælp

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål.

KONTAKT MIG

Hvem er jeg

Jeg har valgt, efter 10 års ansættelse i bankverdenen, at starte Finansielraadgivning.dk. Dette med målet om at gøre økonomi simpel for dem, der har brug for det. Derfor underviser jeg også ved siden af hos CPH Business i investering samt skat og bolig.

Jeg har været i flere forskellige bankfilialer rundt om i hovedstaden og på sjælland, bl.a. som investeringsansvarlig i Hellerup. Det har givet mig et stort indblik i mange forskellige typer af økonomier. Men gældende for alle har jeg set et behov for uvildig rådgivning i forhold til privatøkonomi.​​

Jeg tilbyder derfor en komplet gennemgang & optimering af din økonomi, hjælp til køb af bolig, pensionsrådgivning og rådgivning i konkrete situationer.

 

Morten Nordahl

Uvildig finansiel rådgiver og stifter

HD (F)

Hvorfor vælge mig som uvildig økonomisk rådgiver?

Det jeg primært som økonomisk & finansiel rådgiver ligger vægt på, er forståelsen mellem mig og kunden, overblik og tryghed:

  • Det er forståelsen, som jeg mener er hele udgangspunktet for, at jeg kan rådgive bedst muligt. Både ud fra at jeg skal forstå, hvad kunden ønsker at få ud af sin økonomi, og hvordan jeg bedst kan formidle min rådgivning.
  • Med overblik mener jeg, at ens økonomi er en del af vores liv om man vil det eller ej. Økonomi kan skabe muligheder men også være en begrænsning. Et overblik over, hvordan man selv står økonomisk er nødvendigt for at se mulighederne og gøre økonomien til en medspiller og ikke en modspiller.
  • Tryghed ved økonomi er at vide, økonomi ikke er noget, man skal bekymre sig om i dagligdagen. Når der kommer en regning, så er der taget højde for den, og at der står penge på kontoen til at betale den.

Livet er uforudsigeligt, hvilket desværre også påvirker ens økonomi. Men ved at tage højde for alle forudselige ting, og i en hvis grad uforudsigelige, så kan mange af ens tanker omkring økonomi bruges andet steds.