Skriv til mig i dag for hjælp

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål.

KONTAKT MIG

Finansiel rådgivning ved køb af bolig

Er du på randen til at købe din første eller måske anden bolig? Så er du i gang med en af de største økonomiske beslutninger, du kan tage som privatperson.

Om det er første, anden eller tredje gang, du skal købe bolig, så er der mange ting at tænke på. Det kan især være uoverskueligt, hvis man er ny til økonomi.

Ikke desto mindre kan der være utrolig mange penge at spare ved at vælge den rigtige løsning fra starten. Der er også en masse tryghed i at vide, at den økonomiske del er sat bedst muligt op for dig. Booker du mig til et møde omkring køb af bolig, så får du en gennemgang af, hvilke økonomiske forhold, du skal være opmærksom på ved handel af bolig. Og ikke mindst hvordan selve processen vil forløbe sig fra start til slut.

Det gennemgår vi på mødet

Når vi snakker køb af bolig, så skal vi gennemgå din komplette økonomi. Dette er for at jeg kan danne mig et billede af, hvordan din økonomi og dine muligheder ser ud.

Herunder kan du se en liste af ting, som vi vil gennemgå på mødet.

  • ​Dine daglige konti og daglige økonomi. Er det stillet op sådan, at det giver bedst mulig mening for dig. Vi kigger på eventuelle gebyr for konti og kort og hjælper til opsætning af budget. Ydermere så kigger vi sammen på netbank og mobilbank i forhold til, hvad der passer bedst til dig.
  • Jeg giver en gennemgang af, hvilke produkter der er på markedet, og hvilke der passer bedst til dig. Jeg viser hvilke banker, der tilbyder disse produkter og til hvilken pris og vilkår.
  • ​Til sidst får du en gennemgang af, hvordan du står, og hvilke forhandlingsmuligheder du har i forhold til en bank. Du for hjælp til, hvordan du skal tage en dialog med banken, og hvordan man forhandler sig frem til de bedst mulige vilkår.

​Jeg er desuden med på sidelinjen hele vejen til dit boligkøb er i hus. Efter endt møde vil jeg bistå med elektronisk hjælp til gennemlæsning af dokumenter, og jeg slipper først jer, når alle dele af aftalerne er på plads.

Dette betyder for dig, at efter vores møde, så har du i op til et halvt år efter mulighed for at sparre og drøfte ting med mig. Ligeledes som jeg svarer på alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs i processen.

Jeg tilbyder også at tage dialogen med bank og pensionsselskab.

Hvornår har du brug for en uvildig rådgiver ved køb af bolig?

Et hvilket som helst boligkøb er en kæmpe beslutning, og der er store summer penge på spil. Derfor er det vigtigt at sikre sig ordentligt fra starten.

​Typisk når man køber bolig, så optager man et realkreditlån og et banklån for at finansiere købet. Realkreditlånet kan man vælge at lade løbe i 30 år og vælge forskellige løsninger i forhold til, hvordan man hurtigst afvikler et banklån. Men selvom realkredit er den billigste finansieringsform, så er den ikke gratis.

Måske du køber en bolig til 2 millioner og vælger et så stort som muligt fastforrentet lån med afvikling over 30 år. Hvis man beholder dette lån til udløb, så vil man, som renterne er i dag, have betalt næsten 1 million i renter, bidrag og omkostninger, når de 30 år er gået.

Og så har vi endnu ikke kigget på banklånet, hvor renten er væsentligt højere.​

Der er dermed på den lange bane rigtig, rigtig mange penge at spare ved at vælge så rigtigt som muligt i forhold til finansiering.

​Udover finansieringen så er der også vigtigt, at man er ordentlig forsikret. Så hvis man køber sit drømmehus, skal der gerne være råd til at beholde det, hvis der skulle ske noget uventet.

​Som uvildig finansiel rådgiver kan jeg sørge for, at der er fuld økonomisk tryghed omkring det hus, du køber. Og at du vælger den finansiering, der passer bedst til dine fremtidsplaner, og at du får finansieringen billigst mulig.​

Sådan forløber et boligkøbsmøde

Når du ringer eller skriver til mig med ønsket om et boligkøbsmøde, så starter vi med at afklare dit behov.

Har du fundet en konkret bolig, eller er mødet skridtet før, du er startet med at kigge? Sammen drøfter vi, hvilke tanker og forestillinger du har gjort selv. Samt hvilke tanker du har i forhold til, hvad jeg kan hjælpe dig med.​ Det er vigtigt for mig af få så mange af dine tanker med.

Boligkøb er en stor beslutning og ens boligøkonomi fylder rigtig meget i ens daglige budget.

​Næste skridt er, at jeg skal bruge en del oplysninger fra dig, heriblandt forskellige dokumenter.

https://finansielraadgivning.dk/hvad-skal-jeg-bruge-fra-dig-inden-moedet/

Når jeg har modtaget dine oplysninger, så gennemgår jeg det hele og henter eventuelt yderligere oplysninger. Udfra hvad vi har drøftet, så finder jeg den eller de udbydere, der kan tilbyde det bedste produkt i forhold til dine ønsker.

Jeg sikrer mig, at de forsikringer du har passer i forhold til købet. Jeg ser på din opsætning af din økonomi, og om den passer til dig efter et køb. Hvis vi har aftalt det fra starten, indhenter jeg tilbud fra den eller de udbydere, jeg finder passer dig bedst.

Selve mødet

Når vi når så langt, kommer jeg hjem til dig. Sammen gennemgår vi, hvordan boligkøb foregår trin for trin. Hvordan vi sætter din økonomi op i forhold til selve købet, og hvilke udbydere der er, og hvem der kan tilbyde det bedste produkt til dig taler vi også om.

Hvis vi mødes inden du reelt er begyndt at kigge på boliger, så kigger vi på nogen konkrete eksempler sammen og stiller rammer op.

​Efter mødet udarbejder jeg en samlet rapport på alt, hvad vi har drøftet og aftalt, hvilket jeg sender til dig efterfølgende.

​I forhold til din videre dialog med banker omkring købet, så vil jeg gerne læse dokumenter igennem, svare på spørgsmål og være din sparringspartner indtil du har fået nøglerne og indtil at al finansieringen er på plads.​

Pris

Prisen for denne pakkeløsning er 7.495 kr. inklusiv moms.​

Hvis du har nogen spørgsmål, eller er i tvivl om hvilken af mine pakkeløsninger, der bedst passer til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte mig. Du kan altid ringe eller skrive, så finder vi sammen ud af, hvad der er det bedste for dig.

     

Home » Køb af bolig