Hvordan forløber et boligkøbsmøde

​Sådan foregår et boligkøbsmøde fra Finansielraadgivning.dk

Vi starter med at afklare dit behov. Har du fundet en konkret ejendom eller er dette møde skridtet før du begynder at starte med at kigge. Vi får drøftet hvilke tanker og forestillinger du selv har gjort dig, og hvilke tanker du har i forhold til, hvad jeg kan hjælpe med. Det er her vigtigt for mig af få så mange at dine tanker med. Boligkøb er en stor beslutning og ens boligøkonomi fylder rigtig meget i ens daglige budget.

Næste skridt er at jeg skal bruge en del oplysninger fra dig. Du kan læse om her hvad jeg skal bruge. Hvis du har fundet en konkret ejendom, så skal jeg ydermere bruge købsaftalen.

Nu starter min forberedelse. Når jeg har modtaget dine oplysninger, så skal jeg gennemgå dem alle og eventuelt hente yderligere oplysninger. Udfra hvad vi har startet med at drøfte, så finder jeg den udbyder eller udbydere der kan tilbyde det bedste produkt i forhold til hvad du ønsker. Jeg sikrer mig at de forsikringer du har, passer i forhold til købet og ser på din opsætning af din økonomi og om den passer til dig efter et køb. Hvis vi har aftalt det fra starten, så vil jeg indhente tilbud fra den udbyder, eller de udbydere jeg finder passer dig bedst.

Nu kommer vi til selve mødet. Her kommer jeg hjem til dig og gennemgår sammen med dig hvordan boligkøb foregår, trin for trin, hvordan vi sætter din økonomi op i forhold til selve købet og hvilke udbydere der er og hvem der kan tilbyde det bedste produkt til dig. Hvis vi mødes inden du reelt er begyndt at kigge på boliger, så kigger vi på nogen konkrete eksempler og stiller nogen rammer op.

Efter mødet laver jeg en samlet rapport på alt hvad vi har drøftet og aftalt, hvilket jeg sender til dig.

I forhold til din videre dialog med banker omkring købet, så vil jeg gerne læse dokumenter igennem, svare på spørgsmål og være din sparringspartner indtil du har fået nøglerne, samt at alt finansieringen er på plads.​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​