Hvornår er der brug for en uvildig rådgiver ved et boligkøb

Et hvilket som helst boligkøb er en kæmpe beslutning, og der er store summer penge på spil. Derfor er det vigtigt at sikre sig ordentligt fra starten.

Typisk når man køber bolig, så optager man et realkreditlån og et banklån for at finansiere købet. Realkreditlånet kan man vælge at lade løbe i 30 år og vælge forskellige løsninger i forhold til hvordan man hurtigst afvikler et banklån. Men selvom realkredit er den billigste finansieringsform, så er den ikke gratis. Hvis man køber en bolig til 2 millioner og vælger et, så stort som muligt, fastforrentet lån, med afvikling over 30 år. 

Hvis man beholder dette lån til udløb, så vil man som renterne er idag, have betalt næsten 1 million i renter, bidrag og omkostninger, når de 30 år er gået. Og så har vi endnu ikke kigget på banklånet, hvor renten er væsentligt højere.​

Der er dermed på den lange bane rigtig, rigtig mange penge at spare ved at vælge så rigtigt som muligt i forhold til finansiering.

Udover finansieringen så er der også vigtigt at man er ordentlig forsikret, således at hvis man køber sit drømmehus, har man råd til at beholde det, hvis der skulle ske noget uventet.

Som uvildig finansiel rådgiver så kan jeg sørge for at der er fuld økonomisk tryghed omkring det hus du køber, og at du vælger den finansiering, der passer bedst til dine fremtidsplaner og at du få finansieringen billigst mulig.​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​