Køb af bolig

​Står du og er i gang med at købe bolig, så er du i gang med en af de største økonomiske beslutninger, der er som privat person. I takt med et boligkøb, om det er første, anden eller tredje gang, så er der mange ting at tænke på ud over det økonomiske. Det kan i sær være uoverskueligt, hvis man er ny til økonomi.

Ikke desto mindre er der utrolig mange penge at spare ved at vælge den rigtig løsning fra starten, samt ikke mindst en masse tryghed ved at vide, at den økonomiske side er sat op bedst muligt for dig. Som med alle aftaler, så er vores rådgivning først færdig, når din økonomi er helt på plads. Det betyder for dig at efter vores møde og efter du har fået vores rapport, så vil jeg være med på sidelinjen i forhold til alt, hvad vi har drøftet.

Du får en gennemgang af hvilke økonomiske forhold du skal være opmærksom på ved handel med bolig og hvordan processen kommer til at forløbe fra A til Å.

Vi vil gennemgå dine daglige konti og daglige økonomi. Er det stillet op således at det giver bedst mulig mening for dig. Vi kigger på eventuelle gebyr for konti og kort og hjælper til opsætning af budget. Ydermere så kigger vi sammen på netbank og mobilbank i forhold, til hvad der passer bedst til dig.

Jeg giver en gennemgang af hvilke produkter der er på markedet og hvilke der passer bedst til dig. Jeg viser hvilke banker der tilbyder disse produkter og til hvilken pris og vilkår.

Til sidst får du en gennemgang af hvordan du står, og hvilke forhandlingsmuligheder du har i forhold til en bank. Du for hjælp til hvordan du skal tage en dialog med banken og hvordan man forhandler sig frem til de bedst mulige vilkår.

Jeg er desuden med på sidelinjen hele vejen til dit boligkøb er i hus. Efter endt møde vil jeg bistå med elektronisk hjælp til gennemlæsning af dokumenter og jeg slipper først jer, når alle dele af aftalerne er på plads.

Denne pakke koster 7.495 kr. inklusiv moms.​

Hvis du er i tvivl om, hvornår der er brug for en uvildig rådgiver ved et boligkøb, er du velkommen til at læse mere. Du kan læse mere om, hvordan et møde om køb af bolig foregår her.

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​