Hvordan foregår mødet​

Sådan foregår Komplet gennemgang og optimering fra Finansielraadgivning.dk

Vi starter med at afklare dit behov, hvor du er i livet og hvad du ønsker at få ud af din økonomi. For at stille din økonomi op bedst muligt for dig, så er det vigtig vi både kigger på hvad du ønsker dig af din økonomi, både nu og her, men også fremadrettet.

Derefter skal jeg bruge oplysninger på alle dele af din økonomi, læs nærmere her, således at jeg kan få et fuldstændigt billede af din økonomi.

Så kommer min del af arbejdet. Når jeg har modtaget dine oplysninger, skal jeg gennemgå dem alle og eventuelt hente yderligere oplysninger. Jeg skal se på om de aftaler du har også er konkurrencedygtige, se om alle de aftaler du har, er relevante for dig, se på opsætningen af din økonomi og se på hvad andre udbydere eventuelt kan gøre for dig. Hvis vi aftaler det fra starten af, indhenter jeg også tilbud fra forskellige udbydere inden vores møde.​

Nu er vi kommet til selve mødet. Her kommer jeg hjem til dig, på det tidspunkt der passer dig bedst og gennemgår sammen med dig din økonomi trin for trin. Vi ser på hvordan du har sat økonomien op i dag, og hvad der kan ændres for at den endnu bedre passer til det, du ønsker dig af den, både nu og fremadrettet.

Efter mødet laver jeg en samlet rapport på alt hvad vi har drøftet og aftalt, som jeg sender til dig.

Hvis der er noget der kunne ændres i din økonomi, hvilket der med stor sandsynlighed er, så har du mig med på sidelinjen, når du går videre i din dialog med banker osv. 

Det vil sige vedrørende alle de ændringer vi har drøftet, der vil jeg være behjælpelig med at gennemgå dokumenter, drøfte udlæg, sparre mails osv. Jeg er med på sidelinjen helt indtil at din økonomi er så optimal for dig som muligt.​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​