Hvornår har man brug for Komplet gennemgang og optimering

​Jeg vil mene at de fleste danskere vil have godt af at få gennemgået deres økonomi af en uvildig rådgiver.

Men selvfølgelig primært, når man får en økonomi af en vis størrelse. Der har man typisk nogle lån, det kan være til køb af bolig (ejer eller andelsbolig), bil, båd og forbrugslån. Man har nok også været på arbejdsmarkedet nogle år og har en firmapension. Det være at man har skiftet arbejdsplads på et tidspunkt. og så man har pension flere steder. Man har måske en opsparing, som man overfører til hver måned, eller en man har stående i tilfælde af, at der skulle ske noget uventet.

Hvis man har nogen af overstående, så har man nok også snakket med en bankrådgiver på et tidspunkt. I bedste fald og ud fra min viden typisk, så har den person forsøgt at hjælpe dig bedst muligt med at sætte din økonomi op, således at den passer til dig. I andre tilfælde, så er det gået for hurtigt eller banken har haft fokus på et produkt frem for de andre, hvorfor dette er blevet fremhævet til dig, og du har måske fået et produk,t som passer dårligt til dig.

​I de bedste tilfælde, så har bankrådgiveren en time til at sætte sig ind i din økonomi og forberede jeres møde, og der en plan for hvilke ting I skal igennem og hvilke produkter der gerne skal præsenteres. I forhold til at lave et ordentlig setup til dig, hvorved man tager højde for hvordan din daglige økonomi er, hvordan du er forsikret, hvilke lån har du, hvordan din pension er skruet sammen osv., så er en time alt for lidt. 

Derudover så er de produkter, du har fået præsenteret af din bankrådgiver, selvfølgelig kun fra den ene bank. Det er også Opel mærker man får præsenteret hos en Opelforhandler.

Du vil derfor kunne opnå en meget større samhørighed i forhold til de forskellige dele af din økonomi, og med stor sandsynlighed er der også en del penge at spare ved at få en uvildig rådgiver til at kigge din økonomi igennem.

Læs mere om hvad der indgår i en Komplet gennemgang og optimering og se, hvordan mødet foregår.

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​