Komplet gennemgang & optimering​

Komplet gennemgang og optimering er for dig, som ønsker en fuldstændig økonomisk gennemgang af, hvordan din økonomi ser ud i dag og hvordan den kan sættes op til, hvad du ønsker at få ud af den.

Jeg vil sammen med dig gennemgå hvordan din økonomi er i dag, hvilke fremtidsplaner du har som økonomien skal være med til at understøtte og forslag til, hvordan du kan sætte din økonomi bedst og billigst op til at imødekomme dine fremtidsplaner. Som med alle aftaler, så er rådgivningen først færdig når din økonomi er helt på plads. Det betyder for dig at efter vores møde, vil jeg være med på sidelinjen i forhold til alt, hvad vi har drøftet.

På dette møde gennemgår vi nedenstående emner:

  • Gennemgang af dine daglige konti og daglige økonomi. Er det ordnet sådan, at det giver bedst mulig mening for dig? Vi løber eventuelle gebyr for konti og kort igennem, og du får hjælp til opsætning af budget. Ydermere så kigger vi sammen på netbank og mobilbank i forhold, til hvad der passer bedst til dig.
  • Gennemgang af dine lån, forbrugslån, billån og boliglån. Rentesatser, vilkår og løbetid. Er lånet det rigtige for dig? Hvad er dine valg muligheder? Hvilke rentesatser betaler du og på hvilke vilkår? Er der noget andet og bedre på markedet for dig?
  • Gennemgang af pension. Hvordan er du stillet, når du går på pension i forhold til dine pensionsmidler, samt andre aktiver? Hvilke ordninger har du placeret dine pensionsmidler i, hvad koster de og hvilke muligheder har du?
  • Hvordan er din pension investeret*? Hvad koster ordningerne og hvilke muligheder har du? Hvilke forsikringer har du tilknyttet din pension? Hvordan er du dækket? Passer dækningerne til dig og til hvilken pris? Hvilke muligheder har du?
  • Hvis du er tæt på pensionen og overvejer hvilke midler du skal begynde at leve af først, så bliver dette også gennemgået.
  • Gennemgang af din investering*. Hvordan er dine penge placeret? Hvilke omkostninger har du og står de rigtigt i forhold til din tidshorisont og risiko? Hvilke andre muligheder har du og til hvilken pris?

Efter mødet modtager du en rapport der viser alle de konklusioner, vi fandt frem til på mødet. Hvis du vil læse mere om hvordan et møde plejer at foregå, kan du læse mere her.

Er du i tvivl om hvornår du kan have brug for en uvildig rådgiver, så læs mere her.

Her kan du læse mere om hvilken dokumentation jeg skal bruge forud for et møde.

Prisen for et Komplet gennemgang og optimering er 7.495 kr. inklusiv moms.

*I forhold til investering, så gennemgår jeg kun danske pasningsordninger og investeringsforeninger. Jeg rådgiver ikke om enkelt aktier eller om investeringsprojekter, såsom vindmøller i Italien eller ejendomme i Tyskland.​​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​