JEG BESVARER GERNE DINE SPØRGSMÅL.

SKRIV TIL MIG I DAG FOR HJÆLP

kontakt mig

Komplet gennemgang &
optimering​ af din økonomi

En komplet gennemgang og optimering er for dig, som ønsker en fuldstændig økonomisk gennemgang af, hvordan din økonomi ser ud i dag. Samt hvordan din privatøkonomi kan sættes op i forhold til, hvad du ønsker at få ud af den. Som en uvildig økonomisk og finansiel rådgiver giver jeg dig det fulde overblik over, hvordan din økonomi ser ud i dag. Sammen finder vi ud af, hvordan du ønsker, den skal ske ud. Jeg vil på mødet derfor gennemgå din økonomi, og hvilke fremtidsplaner du har, som økonomien skal være med til at understøtte. Jeg vil komme med forslag til, hvordan du kan sætte din økonomi bedst og billigst op, så den imødekommer dine fremtidsplaner.

 

 

Som med alle aftaler, så er rådgivningen først færdig, når din økonomi er helt på plads. Det betyder for dig, at efter vores møde vil jeg være med på sidelinjen i forhold til alt, hvad vi har drøftet. Du kan derfor, i op til tre måneder efter vores møde, kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller andet. Jeg tilbyder også at tage dialogen med bank og pensionsselskab, hvis du ytrer et ønske om dette.

Ring til mig +45 26 81 57 64

 

Nedenfor finder du informationer om, hvad vi gennemgår på mødet, for hvem det er en god ide med en komplet gennemgang, hvordan mødet foregår samt prisen for pakkeløsningen.

Dette gennemgår vi på mødet

Vi gennemgår alle tænkelige aspekter af din økonomi, når du vælger denne løsning. Herunder kan du se en liste over, hvad vi helt præcist vil komme til at tale om på mødet.

  • Gennemgang af dine daglige konti og daglige økonomi. Er det ordnet sådan, at det giver bedst mulig mening for dig? Vi løber eventuelle gebyr for konti og kort igennem, og du får hjælp til opsætning af budget. Ydermere så kigger vi sammen på netbank og mobilbank i forhold til, hvad der passer bedst til dig.
  • Gennemgang af dine lån, forbrugslån, billån og boliglån. Rentesatser, vilkår og løbetid. Er lånet det rigtige for dig? Hvad er dine valgmuligheder? Hvilke rentesatser betaler du og på hvilke vilkår? Er der noget andet og bedre på markedet for dig?
  • Gennemgang af pension. Hvordan er du stillet, når du går på pension i forhold til dine pensionsmidler samt andre aktiver? Hvilke ordninger har du placeret dine pensionsmidler i, hvad koster de, og hvilke muligheder har du?
  • Hvordan er din pension investeret*? Hvad koster ordningerne, og hvilke muligheder har du? Hvilke forsikringer har du tilknyttet din pension? Hvordan er du dækket? Passer dækningerne til dig og til hvilken pris? Hvilke muligheder har du?
  • Hvis du er tæt på pensionen og overvejer, hvilke midler du skal begynde at leve af først, så bliver dette også gennemgået.
  • Gennemgang af din investering*. Hvordan er dine penge placeret? Hvilke omkostninger har du, og står de rigtigt i forhold til din tidshorisont og risiko? Hvilke andre muligheder har du og til hvilken pris?

Efter mødet modtager du en rapport, der viser alle de konklusioner, vi fandt frem til på mødet. *Jeg gennemgår kun danske pasningsordninger og investeringsforeninger. Jeg rådgiver ikke om enkelte aktier eller om investeringsprojekter, såsom vindmøller i Italien eller ejendomme i Tyskland.​​

Hvornår har du brug for en komplet gennemgang & optimering?

Som uvildig økonomisk rådgiver vil jeg mene, at de fleste danskere vil have godt af at få gennnemgået deres økonomi. Jeg mener, det er særligt vigtigt, når ens økonomi når op på en vis størrelse. Da har man nemlig typisk forskellige lån, såsom til køb af bolig (ejer eller andelsbolig), bil, båd og forbrugslån. Man har nok også været på arbejdsmarkedet nogle år og har en firmapension. Det kan også være, at man har skiftet arbejdsplads på et tidspunkt, og så har man gerne pension flere steder. Man har måske også en opsparing, som man overfører til hver måned, eller en man har stående i tilfælde af, at der skulle ske noget uventet.

Kan du nikke genkendende til dette?

I så fald har du nok også snakket med en bankrådgiver på et tidspunkt. I bedste fald og ud fra min viden typisk, så har den person forsøgt at hjælpe dig bedst muligt med at sætte din økonomi op, således at den passer til dig. I andre tilfælde, så er det gået for hurtigt eller banken har haft fokus på ét produkt fremfor andre, hvorfor dette er blevet fremhævet til dig. Det kan betyde, at du måske er endt ud med løsning, der ikke bedst muligt matcher dine behov og ønsker. Er du heldig har bankrådgiveren en time til at sætte sig ind i din økonomi og forberede jeres møde. Ligeledes er der en plan for, hvilke ting I skal gennemgå, og hvilke produkter der gerne skal præsenteres. Hvis der skal tages højde for, hvordan din daglige økonomi ser ud, hvordan du er forsikret, hvilke lån du har, hvordan din pension er skruet sammen mm., så er en time alt for lidt. Samtidig kan din bank kun præsentere dig for bankens egne løsninger og produkter. Du får derfor ikke nogen information om, hvilke andre løsninger, der findes, som måske passer endnu bedre til dine behov. Med en komplet gennemgang og optimering af din økonomi med finansielraadgivning.dk vil du derfor kunne opnå meget bedre samhørighed i forhold til de forskellige dele af din økonomi. Der vil med stor sandsynlighed nok også være en del penge at spare ved at få en uvildig rådgiver til at kigge din økonomi igennem.

SÅDAN FOREGÅR MØDET STEP-BY-STEP

Til at starte med afklarer vi dit behov, og vi får afklaret, hvilke ting det er, du lægger vægt på. Det kan være, hvilke holdninger du har til din økonomi, hvad du forventer, at jeg leverer, og hvilke krav du har til din fremtidige daglige økonomi. Derefter snakker vi om, hvilke dokumenter jeg skal bruge fra dig af. Det vil være alle dokumenter, der vedrører din økonomi i dag, hvori selvfølgelig alle dine gældsposter også fremgår. Men jeg skal også bruge dokumenter vedrørende alle aspekter af din økonomi inklusiv din pensionsordning.

Dokumenter du skal sende

 

Når jeg har modtaget dine oplysninger, går jeg i gang med at gennemgå dem. Eventuelt henter jeg yderligere oplysninger.

Derefter sætter jeg en realistisk økonomi op. Jeg ser på opsætningen af din økonomi og sikrer, at vi får sat din fremtidige økonomi op, således at den er så overskuelig og nem for dig som mulig.

Selve mødet

Når jeg har gennemgået alle dokumenter, så kommer vi til selve mødet. Jeg kommer hjem til dig, og sammen gennemgår vi, hvilken opsætning af din økonomi, der passer bedst til dig og dine ønsker. Vi snakker derfor også om, hvilke muligheder din økonomi rummer, og hvordan din fremtidige økonomiske situation ser ud.

Efter mødet udarbejder jeg en samlet rapport, der rummer alt, hvad vi har drøftet og aftalt. Dette sender jeg efterfølgende til dig.

Hvis der er ting, der skal ændres efter vi har mødtes, hvilket der sandsynligvis skal i forhold til opsætning af din økonomi, så er jeg med på sidelinjen indtil det er helt oppe at køre. I helt op til tre måneder efter mødet har du mulighed for at sparre med mig eller få svar på eventuelle spørgsmål.

Pris

Prisen for en komplet gennemgang og optimering er 12.495 kr. inklusiv moms. Efter de tre måneder, så kan jeg efterfølgende fortsat være tilknyttet for et månedligt beløb på kr. 250. Dette er uden binding og kan frit opsiges. Har du nogen spørgsmål til pakken, eller er du i tvivl om dette er den rigtige løsning for dig? Så tag endelig fat i mig.

Skriv til mig Ring til mig +45 26 81 57 64
Sidebar

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt Finansielraadgivning.dk

Udfyld kontaktformularen her på siden, eller ring på telefon +45 26 81 57 64.

Kontakt mig

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os