Konkret situation

​Denne pakke er for dig, der står i en konkret situation, i hvilken du ønsker en bisidder eller, at vi skal gennemgå et enkelt område af din økonomi.

Det kan f.eks. være hvis du skal til møde i banken og du ønsker at være sikker på, at der ikke nogen muligheder banken overser, eller at du glemmer at spørge ind til dem. I sådanne tilfælde vil vi mødes inden bankmødet, for at gennemgå hvad du ønsker at få ud af mødet. Jeg vil inden da også have modtaget økonomiske dokumenter fra dig, således at jeg kender din økonomi. På mødet vil jeg derfor være i stand til på dine vegne at spørge ind til ting jeg mener er relevante, og du kan være helt sikker på, at der er en anden i lokalet, der har din interesse for øje. 

Efter mødet gennemgår vi bankmødet helt for os selv, og her vil vi drøfte, hvad mødet endte med og eventuelt, hvad du har af muligheder. Som med alle aftaler så er vores rådgivning først færdig, når din økonomi er på plads. Det betyder i dette tilfælde, at jeg er med til bankmødet, vi har haft et møde inden og vi mødes ligeledes efter og herefter så vil jeg være med på sidelinjen elektronisk, indtil den pågældende sag er faldet på plads.

Uanset hvilken situation du er i, så aftaler vi hele forløbet på plads inden start, således at du ved præcis hvad det er, du får for dine penge.

Denne pakke koster 4.995 kr. inklusiv moms.​

Du kan læse mere om, hvornår det er kan være nødvendigt med uvildig rådgivning her, og hvordan et møde om din konkrete situation foregår her.

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​