Skriv til mig i dag for hjælp

Jeg besvarer gerne dine spørgsmål.

KONTAKT MIG

Ny til økonomi

​Hvis du lige er startet i arbejde, er færdig med at studere eller lige er blevet 18 år, så kan der være utroligt mange ting du ønsker at få afklaret.

Det kan både være i forhold til, hvordan din økonomi kan sættes op. Hvordan man skal gøre med skatten, fradrag og feriekort. Det kan også være, hvis du har noget specifikt, du ønsker at spare op til, og hvordan du nemmest når derhen.

Hvis du booker mig til dette møde, så vil vi gennemgå alt, hvad der er relevant for dig. Der findes ingen dumme spørgsmål. Når vi er færdige, kan du være forvisset om, at din økonomi og skat er sat således op, at det passer til dig og din nuværende situation. Vi snakker dog også om fremtidige drømme, så du er sikker på, at din økonomi er sat op således, at den kan rumme dine ønsker for fremtiden.

Det gennemgår vi på mødet

Eftersom der kan være rigtig mange spørgsmålstegn, og ting du undrer dig over i forhold til økonomi generelt, så gennemgå vi alt, der er relevant.

Vi vil på mødet blandt andet tale om nedenstående emner:

  • ​Gennemgå lønseddel: hvad skal man være opmærksom på i forhold til, at man begynder at betale skat. Det kan være, man begynder at få en pensionsordning, hvilke forhold skal man så forholde sig til?
  • Se på feriekort, hvordan forholder man sig til det og bruger det.
  • Hjælpe dig til med stille et budget op, og jeg forklarer, hvordan man skal bruge det fremadrettet.
  • Vi ser på hvilke muligheder din netbank rummer. Vi gennemgår netbanken sammen. Hvilke andre netbanker og mobilbanker er der, og hvilken passer bedst til dig?
  • Gennemgang af SU og SUlån. Hvordan og hvorledes, og hvad skal man have i baghovedet?
  • Give sparring i forhold til ønsker til fremtiden såsom køb af bil, køb af bolig, studietur/længere udlandsrejse.
  • I forhold til ønsker til fremtiden, hvordan sparer man så bedst muligt op. Brug af børneopsparing.
  • Gennemgå investeringer og hvilke muligheder du har.

Hvornår har man brug for at lære om økonomi?

Der er ikke nogen regel for, hvornår det er godt, at man lærer om økonomi. Men hvis du føler dig ny til det, og er i tvivl om de økonomiske spørgsmål, der rammer dig på din vej. Så overvej at booke et ‘ny til økonomi’-møde.

​Som ung er der en masse forskellige ting, man skal tænke på. Der er regler, som skal overholde, retningslinjer man skal være opmærksom på, datoer der skal overholdes, og man skal vide, hvordan man selv melder ting.

Alt sammen noget som samfundet forventer, at man ved. Men som med alting så er første gang svært.​

Derfor kan man føle, at man har en masse ubesvarede spørgsmål, og man kan have følelsen af at befinde sig på usikker grund. I sådan et tilfælde kan det ikke skade at få en gennemgang af ens økonomi. Alle spørgsmål er tilladte, og når vi er færdige på mødet, så får du en rapport, som du senere kan bruge som opslagsværk, hvis du bliver i tvivl.

Denne pakke kan også gives som gave, hvis du synes dit barn eller en anden du kender, kunne nyde godt at en sådan gennemgang.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til pakken, eller om det er den rigtige løsning for dig eller din kære? Så tvivl ikke med at tage fat i mig. Jeg sidder klar til at finde den rigtige løsning for dig.

     

Pris

​Prisen for denne pakke er 4.999 kr. inkl. moms.​

Home » Ny til økonomi