Hvordan foregår et møde

Sådan foregår Ny til økonomi hos Finansielraadgivning.dk

Vi starter med at afklare dit behov, altså hvilke spørgsmål du måtte have, hvor du er i livet og hvad du ønsker at stå med, når vi er færdige.

Derefter så skal jeg bruge en del dokumenter fra dig. Se nærmere her. I forhold til at du måske lige er startet i arbejde eller stadig studerende, så kan listen virke lidt voldsom. Men jeg har behov for et fuldt indblik i din økonomi, uanset hvor lille den end måtte være, for at vi kan få sat din økonomi ordentlig op.

Når jeg har fået alle oplysningerne, så finder jeg ud af hvad vi eventuelt skal have rettet, hvad vi skal have gennemgået og hvordan vi kan få sat din økonomi op i forhold til at det skal passe dig bedst muligt.​

På mødet, som foregår hjemme hos dig, gennemgår vi det hele trin for trin, din økonomi, skat, opsætningen, hvilke ting du skal være opmærksom på, hvilke forsikringer der er vigtige for dig, pension, kort sagt hele din økonomi.

Efter mødet så laver jeg en rapport over hvad vi har snakket om, og hvordan din økonomi kan sættes op og hvad du fremadrettet skal være opmærksom på.

Hvis der skal laves ændringer i din økonomi så vil jeg være til rådighed, lige indtil det hele er på plads.​

Kontakt mig

Jeg er landsdækkende, og kommer hjem til dig, så mødet bliver holdt i dine trygge rammer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Birkeengen 23, 4040 Jyllinge - Telefon: 26 81 57 64 - E-mail: mn@finansielraadgivning.dk​