• JEG BESVARER GERNE DINE SPØRGSMÅL.
  SKRIV TIL MIG I DAG FOR HJÆLP

TILLADELSE FRA FINANSTILSYNET

For at man i dag kan kalde sig finansiel rådgiver, skal man have tilladelse fra Finanstilsynet.

Denne tilladelse giver dig lov til at rådgive omkring investering, pension, forsikringer og lån. Ydermere for at rådgive om boligfinansiering, så skal man have tilladelse som boligkreditformidler. Jeg har selvfølgelig tilladelse både som finansiel rådgiver og boligkreditformidler.

​Disse tilladelser er for at sikre forbrugeren, altså dig, ved at dem, som kalder sig finansiel rådgiver, også har uddannelsen og kvalifikationerne til det. Ydermere er der en lang række krav, blandt andet til en forretningsgang på alle væsentlige områder, i forhold til god skik, regler, og at man har en rådgiveransvarsforsikring.

Denne rådgiveransvarsforsikring dækker i tilfælde af, at dårlig eller fejlagtig rådgivning fører til tab for dig som forbruger.

Du kan finde os på Finanstilsynets hjemmeside under finansiel rådgiver.

KONTAKT MIG

  OM MIG

  Jeg har været i flere forskellige filialer rundt om i hovedstaden og på sjælland, bla. andet som investeringsansvarlig i Hellerup. Det har givet mig et stort indblik i mange forskellige typer af økonomier.​

  OM FINANSIELRAADGIVNING.DK
  ADRESSE

  FINANSIELRAADGIVNING.DK
  BIRKEENGEN 23,
  4040 JYLLINGE

  CVR: 38217488

  OM FINANSIELRAADGIVNING.DK

  Finansielraadgivning.dk tilbyder uvildig økonomisk- og finansiel rådgivning til private. Jeg sørger for at du bliver stillet bedst muligt i hvilken som helst økonomisk situation du måtte være i, om det gælder optimering af din nuværende økonomi eller om du står foran en mere specifik situation, som f.eks. køb af bolig. Jeg ønsker at give dig en tryghed omkring din økonomi og ro i maven over at alt ordnet bedst muligt, i forhold til hvad du ønsker at få ud af din økonomi.

  “KENDT FRA MAGASINET PENGE – DR”

  KONTAKT MIG