• JEG BESVARER GERNE DINE SPØRGSMÅL.
  SKRIV TIL MIG I DAG FOR HJÆLP

Uvildig pensionsrådgiver

Er børnene flyttet hjemmefra, og nærmer pensionsalderen sig? For mange, der er i den situation kan det være rart at få sat ord på, hvordan ens pensionsordning egentlig er. Måske du har skiftet arbejdsplads en eller flere gange, hvilket betyder, at du har pensionsopsparinger flere steder? Eller måske du egentlig bare er i tvivl om, hvordan du får din/dine pensionsordning aktiveret, og hvordan du bedst forvalter den indkomst, der er. Booker du mig til et møde i forhold til pensionsrådgivning, så vil jeg kigge alle dine relevante dokumenter igennem, som omhandler din pension.

På mødet vil vi blandt andet gennemgå følgende:

 • Er din bolig sat op til pension, som du ønsker det?
 • Står du og er ved at skulle have din pension, hvilke ordninger skal du aktivere først?
 • Hvordan vil udbetalingen af din pensionsordning være?
 • Hvordan skal dine pensionsordninger forløbe resten af livet i forhold til aktivering af disse?

Der kan være en masse ubesvarede spørgsmål, når man nærmer sig tidspunktet for, at man kan få sin pension udbetalt. Disse hjælper jeg som uvildig økonomisk rådgiver med at give svar på. 

Sådan foregår mødet

Først og fremmest starter vi med at tage en snak om, hvilke behov du har. Ikke mindst hvad dine ønsker og håb og ønsker er for rådgivningen. Dernæst har jeg behov for, at du sender mig en række forskellige dokumenter. Dette er for, at jeg bedst muligt kan sætte mig i dit sted, forstå din økonomi og komme med kompetent og kvalificeret rådgivning. Disse dokumenter er dermed for, at jeg kan få et fuldt indblik i din økonomi.

Når jeg har modtaget alle dokumenterne, gennemgår jeg dem naturligvis. Måske jeg indhenter yderligere oplysninger bagefter. Dernæst er det tid til selve mødet, som vil foregå hos dig. Jeg kommer forbi til vores aftalte tidspunkt, og så gennemgår vi alle aspekter af din økonomi, dine muligheder samt ønsker. Når vi er færdige med mødet udfærdiger jeg en rapport, hvor jeg gennemgår alt, hvad vi har drøftet og aftalt på mødet. Denne rapport sender jeg efterfølgende til dig. Min holdning til at være uvildig økonomisk rådgiver er, at der skal være plads til opfølgende spørgsmål mm., da mine kunders tryghed er det vigtigste. Jeg tilbyder derfor, at du, i op til tre måneder efter mødet, har mulighed for at kontakte mig, hvis du har efterfølgende spørgsmål eller andet. Jeg tilbyder også at tage snak med både bank og pensionsselskab, hvis du ønsker dette.

Pris for uvildig pensionsrådgivning

Prisen for denne pakkeløsning, hvor vi går i dybden med din pension og forskellige pensionsordninger vil være 9.995 kr. inkl. moms. Efterfølgende kan jeg fortsat være tilknyttet for et månedligt beløb på kr. 250. Dette er uden binding og kan frit opsiges. Har du nogen spørgsmål til pensionsrådgivning? Eller er du i tvivl om det er den rette rådgivning for dig? Tøv ikke med at kontakte mig. Jeg står altid klar til at guide dig, så vi sammen finder den rette løsning til dig.

KONTAKT MIG

  OM MIG

  Jeg har været i flere forskellige filialer rundt om i hovedstaden og på sjælland, bla. andet som investeringsansvarlig i Hellerup. Det har givet mig et stort indblik i mange forskellige typer af økonomier.​

  OM FINANSIELRAADGIVNING.DK
  ADRESSE

  FINANSIELRAADGIVNING.DK
  BIRKEENGEN 23,
  4040 JYLLINGE

  CVR: 38217488

  OM FINANSIELRAADGIVNING.DK

  Finansielraadgivning.dk tilbyder uvildig økonomisk- og finansiel rådgivning til private. Jeg sørger for at du bliver stillet bedst muligt i hvilken som helst økonomisk situation du måtte være i, om det gælder optimering af din nuværende økonomi eller om du står foran en mere specifik situation, som f.eks. køb af bolig. Jeg ønsker at give dig en tryghed omkring din økonomi og ro i maven over at alt ordnet bedst muligt, i forhold til hvad du ønsker at få ud af din økonomi.

  “KENDT FRA MAGASINET PENGE – DR”

  KONTAKT MIG